EDGC 2018 Croatia
Toplice Sveti Martin
August 15-19, 2018
by Lagoda Disc Golf
EDGC 2018 Croatia
Toplice Sveti Martin
August 15-19, 2018
by Lagoda Disc Golf

Pridružite nam se

EDGC 2018 je događanje izuzetno važno svim sudionicima s natjecateljske strane, ali i kao prilika za druženje sa starim prijateljima i poznanicima te za upoznavanje novih. Europsko prvenstvo u restortu LifeClass Termi Sveti Martin je također i prilika je to za obitelj i prijatelje igrača da budu uz njih, daju im punu podršku u vidu bodrenja tijekom natjecanja, ali i povezivanja disc golfa s odmorom uz bazene te istraživanjem Hrvatske prirode, kulture i gastronomije.

Glavna lokacija je resort Terme Sveti Martin gdje svi sudionici borave u 4* hotelu ili 3* apartmanima,  a u blizini nalaze se brojne znamenitosti kroz koje se može upoznati bar djelić povijesti i ljepote Hrvatske. Boravak se može upotpuniti i raznim aktivnostima za vrhunski doživljaj i nezaboravno sjećanje.

Svi zainteresirani ljubitelji disc golfa su i više nego dobrodošli biti dio ovog EDGC-a, a ekipa Lagoda Disc Golfa potruditi će se da organizira bogat program popratni sadržaja i za ne-igrače poput zajedničkih večera, disc golf kviza, team building igara, izleta u okolicu, partya uz bazene itd.