Smještaj

Samo prvenstvo odigrat će se na terenu u sklopu spa & sport resorta LifeClass Terme Sveti Martin koji ima preko 100 godina tradicije u kupališnom turizmu, nezaboravnu wellness ponudu i bogatu ponuda za profesionalne i rekreativne sportaše, koju nazivaju svijet zdravih užitaka. Ponose se terenima za golf i disc golf koji predstavljaju simbiozu prirode i sporta.  Izraženost ovisnosti čovjeka i prirode posebno se ističe u disc golfu, a teren kao ovaj koji kombinira igru na ravnom i neravnom području, kao i igru na otvorenom i igru u šumi te igračima pruža vrhunski doživljaj kako igre tako i prirode.

Službeni smještaj prvenstva  je u Hotelu Spa Golfer  u kojem se nalazi moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom te u Apartmanskom naselju Regina koje predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. U  Apartmanskom naselju Regina na raspolaganju stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg se posjetitelji osjećaju kao kod kuće.
Igrači koji odluće naći drugi smještaj, ili rezervaciju smještaja naprave sami (npr. booking.com) obvezni su platiti doplatu (green fee) za korištenje disc golf terena za trening i natjecanje u iznosu od 50kn / 7€ po danu.

Osnovna cijena smještaja za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi hotela iznosi 34€ u apartmanu, odnosno 50€ u hotelu za uslugu noćenje s doručkom. Cijene za ostale kombinacije (jednokrevetne, trokrevetne i sl. sobe) potražite u PDF dokumentu s lijeve strane ove stranice.
Rezervaciju u službenom smještaju za prvenstvo će provoditi organizator Lagoda Disc Golf, a svi igrači će po registraciji biti kontaktirani za detalje oko bookinga.

Spa & Sport Resort Sveti Martin u svojoj ponudi ima wellnes i beauty  centar  koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža i donosi bogati izbor kozmetičkih tretmana, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1.800 m2. Gosti se mogu opuštati i u 4 vrste sauna, ledenoj spilji i hotelskom bazenu koji su smješteni u uređenom i luksuznom prostoru wellness oaze. Hedonističko uživanje i zdravlje postiže se uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, a tu je i tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutak uz zdrave napitke i voće. Uživati se može i u modernom bazenskom kompleksu Hram Života koji s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže našeg tijela, duha i uma, a ljekovita termomineralna voda koja sadrži brojne elemente dobre za zdravlje jedna je od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi.

U hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin, smjestio se i jedinstveni zdravstveni centar pod nazivom IQCURE®better life. IQCURE® je medicinsko turistički koncept pod zajedničkim nazivom HEALTHNESS koji je jedinstven u svijetu te objedinjuje odmor, zdravlje i wellness. Tu se nalazi i Lumbalis Centar, moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu u kojem za kvalitetu usluga jamči iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjim iskustvom pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

U toplijim danima preporuča se uživati u Aquaparku koji nudi pregršt aktivnosti za sve uzraste, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina na kojima se smjestio veliki rekreativni bazen s trakama za plivanje, aquabar, 2 whirl-poola na umjetnim otocima, bazen s toboganima, vodena staza za 3 osobe, kamikaza, body slide, rafting slide, black hole, a može se odigrati i odbojka na pijesku, uživati na sunčalištu s ležaljkama ili brojnim punktovima koji nude hranu i piće.

Resort nudi i organizaciju raznih izleta, kao i rekreativne i sportske sadržaje, a gastronomska se ponuda može okusiti u 5 različitih restorana i barova.

Okruženje mjesta Toplice Sveti Martin u kojem je smješten Resort također  je izuzetno. Naselje Sveti Martin na Muri pet puta za redom nagrađivano je od Hrvatske turističke zajednice kao jedno od najljepše uređenih malih naselja u kontinentalnoj Hrvatskoj, a ukupna destinacija Svetog Martina u okviru projekta EDEN Europske unije uvrštena je među deset najkvalitetnijih europskih ruralnih turističkih destinacija.