EDGC 2018 Croatia
Toplice Sveti Martin
August 15-19, 2018
by Lagoda Disc Golf
EDGC 2018 Croatia
Toplice Sveti Martin
August 15-19, 2018
by Lagoda Disc Golf

Kotizacija i naknade

Kotizacije za EDGC 2018 plaćaju se direktno organizatoru (Lagoda Disc Golf) koji će isplaćivati i nagrade nakon prvenstva.

Registracija igrača iznosi 100 kn / 15€ po igraču.
Sve države obvezne su platiti registraciju svih svojih igrača u jednoj uplati i to do kraja 1. faze (31.1.2018.) kako bi osigurali pravo na Nacionalna mjesta koja su im dodijeljena.
Informacije o plaćanju registracije biti će poslane kapetanima ekipa nakon što prijave svoje ekipe.
Jednom kad se plati registracija igrača nije povratna.

Kotizacija igrača iznosi 750kn / 100€ po igraču (pro kategorije) te 280kn / 30€ po igraču (FJ18 i MJ18).
Kotizacije igrača mogu platiti Nacionalni savezi ili samostalno igrači ukoliko igrači rezerviraju i smještaj preko Lagoda Disc Golf.
Informacije o plaćanju registracije biti će poslane kapetanima ekipa.
Jednom kad se plati kotizacija, sredstva se neće vraćati Nacionalnim savezima / igračima, ali ista država može uvijek može imenovati drugog igrača koji će preuzeti slobodno mjesto i iskoristiti plaćenu kotizaciju.

Green fee doplata
Kako bi organizatorima bilo što lakše realizirati EDGC na najvišem mogućem nivou očekuje se da će većina sudionika odsjesti u Spa Golfer Hotelu ili Regina Apartmanima te rezervirati isto preko organizatora (Lagoda Disc Golf). Naplaćivat će se green fee doplata u iznosu od 50 kn / 7€ po osobi po danu (4 natjecateljska dana + dodatni trening dani ako igrač registrira termine za trening) za one sudionike koji NEĆE biti smješteni u navedenim objektima ili samo rezerviraju smještaj (npr. preko booking.com itd.)
Green fee doplata se plaća u gotovini po dolasku na EDGC u Turnirski centar.